Az oldalról

 

                 Miket lehet tudni a  madárpókokról...?  Hatalmasak, a legkisebb csípésük is halálos, kiszívják az ember testnedveit és mindenre támadnak ami mozog! Ha ezt elhisszük, akkor bizony az is igaz, hogy amerikában van egy olyan pók, mely ha megcsíp, akkor hipermutánsá változunk és felhőkarcolók közt himbálózhatunk száz méteres hálókat eregetve alkarunkból, miközben legyőzhetetlen késztetést érzünk arra, hogy elkapjuk a bankrablókat és a többi rosszfiút.

                   BAROMSÁG. Ezeket szintén kedves amerikai barátaink találták ki, akárcsak pókembert és a mutáns pókot ami megcsípte. Valójában egyik madárpóknak a csípése sem halálos és a nagyrészük egyáltalán nem agresszív. Azoknak az emberek számára akik a horror filmek hatása alol mentesek és nem szenvednek pók iszonyban, ezek épp oly szép házikedvencek lehetnek mint egy papagály, tengerimalac, hörcsög, vagy egyéb hobby állat. Mivel kicsiny hazánkban nem nagyon számítanak elterjedtnek ezért az emberek még mindíg tudatlanok velük kapcsolatban.

Ez az oldal azért jött létre, hogy felnyissa az emberek szemét ezekkel a gyönyörű és tiszteletre méltó állatokkal kapcsolatban!

 Avicularia Versicolor (juv)

 

Az állatok tartásával kapcsolatos kérdéseiteket kérlek a fórumban tegyétek fel!

Oldalmenü
Szavazás
Melyik Genus tartalmaz szebb állatokat?
Brachypelma
Avicularia
Poecilotheria
Acanthoscurria
Másik
Naptár